۱۲ پاسخ

من وزن خودم ۷۱ بود پودر لیدی میل خوردم تو یه هفته شدم ۷۳ .امروزم سونو رفتم وزن بچم ۲۸۰۰ گفت ماشالله

و از همه مهمتر سعی کن روزی ۲ لیوان شیر ماجان بخوری فوق العادس

عزیزم من هرروز ۱۰ تا بادوم و ۳ تا گردو رو حتما میخورم.روزی یه لیوان معجون و یدونه بستنی.میوه ۴-۵ وعده حتما میخورم.تو وعده غذاییم حتما پروتئین میزارم مث حبوبات و گوشت.تا الانم خداروشکر وزنش خوب بوده.

چقدره وزنش؟؟؟؟

گوشت و مرغ کباب کن بخور مغزیجات و بستنی و
میوه خیلی بخور اصلا نزار دهنت بیکار بمونه یه چیزی دستت باشه همیشه مشغول خوردن باش حتی شده به زور تا بچه وزن بگیره ایشالا که وزنش میره بالا

وزنش چند بود مکه

مغزها گردو حتما بخور
شیروخرما
گوشت و ماهی
ماکارانی

خوراک لوبیا
ابگوشت
دلستر
برنج
گوشت مرغ کبابی
نون ماست و شیر
میوه موز
اجیل
شربت شیره

بستنی بخور زیاد

کله پاچه.پودر لیدی میل

تخم مرغ ابپز.حبوبات.شیر.ماست

لبنیات بخصوص ماست حبوبات بخصوص عدس
آجیل بادوم درختی. حلیم و کباب گوسفندی