۶ پاسخ

مگه زیر شیش ماه به غیر از شیر چیز دیگه ای هم میدن به بچه
آخه شیر مادر به مقدار کافی آب داره
آب خالص برا بچه ضرر داره

چرت هس

من بچه اولم از 4 ماهگی غذا و اب دادم

گلم این رو من امروز خوندم گفتم برای شما هم بفرستم

خدایا توبه من به پسر اولم شیشه شیشه آب میدادم بعد چهار ماهگی.😁

والا مامان من ۱۳تا نوه داره هر ۱۳تاش رو خودش از روز اول آب داده حتی با آب نذاشته زردی بگیرن.دخترمنو با آب از تب و زردی نجات داده بود دکتر خودش میگفت اون آب رو مامانت نمیداد بچه تشنج میکرد.حالا ۱۳تا نوه اش ماشالله همه سالم و سرحال انشالله یکی یکی شوهر کنن زن بگیرن😂