سلام مامانا توی بارداری پسر شکم زودتر بزرگ میشه یا پسر☺

۷ پاسخ

اگه ابغوره ولواشک میخوری سردت میشه دختره ومثل پروانه زیز نافت پر میزنه ولی اگر شیرینی میخوری دوع میخوری وگرمت میشه و کمر درد داری واحساس میکنی بچه تونافته البته ناشتا باشی صبح دراز بکشی حس کنی چیزی تو نافته پسره تجربه دارم میگم بهت

ایشالا خدا یه گل پسر بهت بده🥰

یه نوع ازمایش هست که آزمایشگاه انجام میده جنسیت رو میگه، حدودا قیمتش بین 1 تا 1 و نیم میلیون

آخه ۷هفته اصلا شکم نداره عزیزم که توبخوای بفهمی

هیچکدوم ربطی نداره من دوبار باردار شدم جنسیتشون فرق داشت ولی هر دوبار شکمم کوچیک بود

دختر شکم آدم پهن میشه تو پسر مثل توپ جلو میشه

شما هنوز بچتون مشخص نشد؟؟؟