۱۰ پاسخ

منم از سی هفته به بعد متوجه سکسکه کردنش شدم میگفتم این خانما چی میگن😂

مثل نبض میزنه پشت یر هم

ووویی من عاشق سکسکه نی نی ام...😍😍😍😍🥰

من دوروز پیش آخرای هفته۲۹ بودم.ازساعت۳ ظهر تا۱۲ شب شکمم ویبره میرفت.البته پشت سرهم نه.هر ویبر۱۵ دقیقه.اونقدر ترسیده بودم که میخواستم برمnst.بیمارستان گفت نیا برای هفته شماجواب نمیده.تاصبح نخوابیدم.رفتم‌سونو.گفتن خداروشکر نی نی خوبه.بازهنوزم میترسیدم.😂زنگ زدم دکترگفت خانم بچه تکون نخوره خطرناکه .خلاصه فهمیدم سکسکه است

مثل نبض ک پشت سر هم میزنه و یکی دو دقیقه اس

من متوجه نمیشم ممکنه بخاطر اصاف وزن قبل بارداریم باشه

شکم ویبره میره خیلی باحاله 😍😂

نبض پشت سرهم یا نبض با لرزش شکم

اوووووخی اون روز شکمم میلرزید یعنی داشت سکسکه میکرد اخ بگردمش

شکم ی چند ثانیه میلرزه