۹ پاسخ

بچه ی من نه باصدای اب اروم میشه نه هود و سشوار چیکارکنم؟؟
داروهاشم به موقع میدم هم بی بی کر هم گریپ میکسچر میدم
همشم زور میزنه درصورتی که شکمش خوب کار میکنه و اصلا یبوست نداره

سر وقت داروهاشو بده
مدام شکمشو جهت عقربه ساعت با روغن بچه یا زیتون ماساژ بده
حوله گرم یا کیسه آبگرم عالیه

قطره کولیک ایز میدم با سشوار آرومش میکنم شیر میخوره میخوابه

من صدای سشوار و آب دانلود کردم الان صدا سشوار گذاشتم خوابید کشتم... منم تنهام.

نرم افزار babysleepدانلود کن خیلی خوبه آرومش میکنه کلی صدا داره واسه بچه های کولیکی من پسرم باصدای قطارش گریش بند میومد میخوابید

شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده،صدای سشوار دانلود کن وفت گریه بزار کنار سرش،حتما حتما ببر دکتر دارو بده،

سلام من با صدای هود اروم می شد و میخوابید و قطره کولیکز هر ۸ ساعت سر وقت بهش میدم

من چهل روزش تازه تموم شده. تا کی این داستان داریم

😭😭😭😭😭😭😭😭خسته شدم دست تنها همش گریه گریه