۴ پاسخ

برو کلاسهای ورزش بارداری و ماه آخر کلاسهای زایمان راحت رو شرکت کن تا تنفس صحیح و طرز زور زدن رو یاد بگیری
منم میخوام شرکت کنم البته آنلاین و تو خونه که رفت و آمد هم نداشته باشم
انشالله بسلامتی طی کنی این مراحل رو به آسونی بارت رو زمین بزاری

زایمان طبیعی اول درد داری ویه کم سخته ولی بعد زایمان خوبی وراحت می تونی به خودت ونی نی برسی ولی سزارين همه ی سختی بعد از زایمان وتا مدت ها نه می تونی به خودت برسی نه
نی نی تازه دردات شروع میشه

زوده الان بزارماه اخرت ورزشای کششی رو برو چون من بعد ۱۰ روز ورزش زایمان کردم باعث زایمان زود هنگام میشه و از الان میتونی پیاده روی داشته باشی روزی یک ربع خوبه هر چندروز هی زیادش کن تا عادت کنی

نه عزیزم هنوز شروع نکن خیلی زوده باید از ۳۴ هفته شروع کنی