۹ پاسخ

دختر منم نمیگرفت،شیشه بی بی لند گرفتم که ازش زیاد شیر میاد بعد اول اب قند دادم خورد بعد تو شیرش قند مینداختم الانم که کلا یاد گرفته و شیشه اونت میدم بهش که سینه خودمم بگیره

شیشه اونت هم امتحان کردی؟خیلی شبیه به سینه مادر هست

عزیزم فکر کنم دیگه فایده نداره تلاش نکن دختر شما که پنج ماهشه الان میتونی غذای کمکیشو شروع کنی شاید غذا بهتر بخوره شیر خودتونو هم باید بدوشید با سرنگ یا قاشق بدین بخوره دیگه چاره دیگه ای ندارین

من از همون بدو تولد دارم تلاش میکنم که شیشه بگیره ولی نمیخوره فقط یبار گرفت اونم تو دوماهگی درحد دوسه بار الان شش ماهش داره تموم میشه هرچی شیرخشک بوده من خریدم تو خاب که اصن نمیخوره حتی تو روزم تو موقعیتا مختلف امتحان کردم فایده نداشت نمیدونم دیگ چیکارکنم روانی شدم

دقیقا منم همین مشکلو دارم البته من کارمند نیستم شیر خشک کمکی میدم از اول تا دوماهگی دادم خورد سرما خورددیگه شیشه نگرفت الان هم با سرنگ شیر خشک میدم ولی خب سخته دیگه دیگه میخوام بیخیال بشم شیر خودمو یه جوری تقویت کنم

خب عزیزم شما ک میدونستین کارمندی و باید بچه رو بزاری خونه باید از اولش با شیشه بهش شیر میدادی تا عادت کنه،اینطوری برا هر دوتون سخت میشه

سلام عزیزم.دختر منم اینطوری بود اصلا شیشه نمیگرفت
چند بار زمانی که داشت میخوابید..شیشه دهنش گذاشتم..یا وقتی خواب بود و نزدیک گرسنه شدنش
شیشه بهش دادم...عادت کرد و الان هم شیشه و هم شیر خودم رو میخوره

تو خواب بهش شیشه بده

فقط تلاش و صبر و استقامت😂😂😂