۹ پاسخ

من بارداریم با ادویه و چای و قهوه گذشت اینم شد دخترم

نه بابا این حرفا چرته هیچ پشتوانه علمی نداره
زیبایی جنین اغلب ژنتیکی هست ...

این همه ژن و دی ان ای و خون و اینا بهم ربط داره
ب چایی نمیرسه دیگه

منم زیاد چایی خوردم خیلیم خوشگل دخترم

چرت حالا کمتر بخور برا سلامتی زنداداش من انقد چایی میخورد تو حاملگی ولی ماشالا ی دختر داره انقد خوشگل هزارماشالا به این چیزا نیس

نه بابا ربطی به قیافش نداره بخاطر کافئینش میگن نباید مصرف بشه

منم زیاد چایی خوردم دخترم خوشگله ماشالا یکمی سبز نمیدونم تاثیر اون بوده یا نه

من زیاد نمیخورم ولی وقتی شروع میکنم به درس خوندن دیگه هی میریزم چای میخورم دیگه نمیفهمم تا فلاکس خالی بشه

ن عزیزم ربطی به زشتی جنین نداره بخاطر کافئینش میگن