۶ پاسخ

چیز خطرناکی نیس یه پیجی تو اینستا هس دکتر فوق العاده سرشناس و خوبیه راجبش پست گذاشته میتونی ازش سوالم بپرسی .دکتر بارداریهای پرخطره .دکتر ریتا دوستی

یه کم ریسک داره گلم آمینو احتمال پارگی کیسه آب هست بهتره آزمایش سل فری انجام بدی خطری نداره

من انجام دادم الان دخترم دوسالشه

منم انجام دادم..الان هم بچه ام خدا دو هزار مرتبه شکر سالمه..

سلام من انجام دادم و از دور نافم اب جنین رو کشیدن بیرون وبعدش یک هفته کامل استراحت داشتم وازپله نرفتم وهزارتاجلوگیری دیگه. والان خداروشکر پسرم سالمه والان دوسالشه

سلام عزیزم من انجام ندادم ولی اون موقع بخاطر ریسک فشار خون دکترم گفت سل فری بده ک ندادم خداروشکر چیزی هم نشد. ریسک دارید؟