۴ پاسخ

حقیقتش من باردار شدم نفهمیدم از کجا خوردم 😂 سرگیجه ، سیاهی رفتن چشم و کاهش وزن شدید ، رنگ پریدگی ، تهوع به خودم اومدم دیدم حاملم 😂😁
ممکنه این علائم هم از بارداری باشه اگه سه هفته یا چهار هفته از پریودت گذشته بیبی چک استفاده کن

من خودم باردار شدم قبل از اینکه بفهمم اتقدر حس گرسنگی داشتم هیچ وقت سیر نمیشدم، نصف شب میرفتم سریخچال چیزی گیر بیارم بخورم، حتی نصف شبی برنج میخوردم.تکرر ادرار هم داشتم

باور میکنید هیچ وقت حساب نکردم ولی فکر میکنم از اولی که اقدام کردم تا موقع بارداریم ۷۰ میلیون دسته کم خرج گرده باشم

ن بابا این سوسول بازیا چیه 😁