خانوما ناف بند برای نوزاد لازم میشه؟؟؟؟

۵ پاسخ

بله عزیزم

منکه هیچی نبستم بعد یه هفته نافش افتاد بیمارستان گیره میزنه به ناف دیگه نمیشه چیزی بست

من سر دوتا بچه هام مادر بزرگشون یه نخ رو استریل کرد با الکل بعد با نخ بست ناف رو بجای اون گیره.
خیلی زودم خشک شد افتاد

من‌که اصلا سردوتادخترام استفاده نکردم سراین‌یکی هم نمیکنم ببندیم بچه بدتردردش میاد

من فکرمیکنم بیشتر واسه کسایی که سابقه سرطان دارن تو خانوادشون خوبه