۱۸ پاسخ

عزیزم دختر من ۳۸۰۰ به دنیا اومد سایز یک مناسبشه

عزیزم سایز ۱ بگیر سایز ۳ خیلی براش بزرگ میشه

سلام عزیزم باتوجه به تجربه من که ۶ سال تو فروشگاه سیسمونی کارکردم بچه هر چقدرم که رستم به دنیا بیاد سایز ۰ اندازش میشه.بنظرم حتی شده دوتا بلوز و دوتا شلوار براش ۰ بردار.سایز ۱ هم بعداز ۴۰ روزگیش استفاده می‌کنی تا ۳ ماه.سایز دوهم از ۳ تا ۶ ماهگی و سایز سه واسه ۹ تا ۱۲ ماهگیه.البته سایز ۰ با سایز newborn فرق داره ها.بعضی از سایز صفرها خیلی کوچولوئن ک بهشون میگن newborn اونو نخر.اون واسه نوزادهای نارس و زیر ۲ کیلو.

من که صفر نگرفتم یک و دو گرفتم فعلا چون یک خیلی کوچیکه تا برسه به صفر بچه زود رشت میکنه همون یک به نظر من خوبه اگه بزرگ بود لا میدیم استیناش و اینقدر گرونه لباسها من زورم اومد صفر بخرم گفتم یک میخرم خوبه تا چند ماهش اینقدرم بزرگ نیست

من اتفاقا همه رو صفر خریدم هر چقدر یک و نگاه می کردم به چشمم بزرگ میومد

سایز سه مگه چخبره بچه کوچیکه همون سایزه صفرم تازه سه کیلو هم که باشه بزرگه من پسرم الان چهل روزشه چهار کیلو هس سایز صفر هنوز تنش میکنم

صفر حتما بردار و یک

اصلا لباس نوزادی کم بخر من زیاد نخریدم تا سه ماه اول صفر و یک پوشیده میشه بچه زود رشد میکنه لباسای جدید ترم میاد

سایر ۳ ک واسه ۶ تا ۹ ماه هستش..من خودم سایز صفر نگرفتم ولی سایز ۱ گرفتم..چندتا سایز ۲ .یکی دوتا هم ۳.
۱ حتما باید بگیری

عزیزممممم ۳ اخه خیلی بزرگ میشه که. ۱ حتما بگیر.

یکماه اول صفر میخواد سه چهار ماه یک دو

ممنون از همتون ک جواب دادید 😗😗

سایز۱بگیر واسه تا۳ماه.بچه اینقد درشت نیست که

دختر من با اینکه وزنش خوب بود الان ۲۲ روزشه سایز صفر هنوزم گشاده
سایز ۳ برای ۹ ماهه خیلی بزرگههههههه

عزیزم حتما لازمت میشه من نینی دومم هس حداقلدو تا سرهمی صفر تا ۱ ماه بخر چون روزای اول به شدتزیاد لباس کثیف‌میکنن و پس میده و شیر می‌ریزه و بالا میارن

ن عزیزم حتما بگیر بچه تا ۳ ماهگی سایز ۰ براش خوبه من پسرم تا پنج ماهگی سایز ۰ تنش میکردم سرهمی فقط یکی بیشتر ۰ نگیر بقیه ۱ و ۲و ۳ ولی لباس تو خونه ای سایز ۰ و ۱ و ۲ حتما بگیر

سه که خیلییییییییی بزرگه

اوه سه که بزرگه برا بیمارستان یک خوبه ۳برا بچه ۴یا۵ماهه