۶ پاسخ

من همین الانم با همین وایت نویز میخوابونمش
البته یه ده دقیقه ای طول میکشه تا بخوابه
وقتی خوابید قطعش میکنم
قبلنا خیلی وابسته تر بود جوری که تا قطع میکردم بیدار میشد نیم ساعت بود خوابش با همین وایت نویز یک تا دوساعت میخوابید
مغز همه رو برده بودم فکر کن ۲ساعت این صدا پخش میشد
الان فقط در حد این میذارم تا بخوابه تا خوابید قطعش میکنم
یهویی هم خودش درست شدا
من کاری نکردم
الان بدون صدا تا یک ساعت و نیم میخوابه

کم کم ازش دورش کنید یا صداشو کم کنید من برای پسرم از اول میذاشتم الانم قطع کردم با همین روش

منم برا پسرم میزارم، قبلا خیلی بدخواب بود و وابسته بهش، طوری که اگه میبستم صدا رو بیدار می شد. ولی الان خداروشکر یکم بهتر شده، صدای سفید رو روی تایمر ۱۰ دقیقه میزارم خودش خاموش میشه و فقط پسرم برای به خواب رفتن ازش استفاده میکنه بعدش بیدار نمیشه

وابسته که میشن یواش یواش کم‌کن از سرش میوفته

من بیبی اسلیپ دارم صدای سشوار میزارم برا دخترم

صدای چی........