۶ پاسخ

من قبل بارداریم واسه خارش این کارو انجام میدادم ولی نمیدونم تو دوران بارداری ضرری داره یا نه

دستتو خیس کن یکم جوش شیرین بریز تو دستت بمال اطراف واژنت یه دقه بذار بمونه بعد با اب سرد بشور، خارشو میندازه سریع

واییی خارش ب هیچ عنوان خوب نمیشه من نزدیک ۱۰روز پماد ب بیرون واژنم میمالیدم واس خارش اصلآ تآثیر نداشت..الان ۱هفته واژینال استفاده میکنم خارشم خوب شده ولی ترشح گهگاهی دارم ولی بدون بو..پمادکلوتریمازول

توی افتابه خیلی کم سرکه با اب قاطی کن
دکتر به من گفت به اندازه ای سرکه بریز که اب ترش بشه
ولی به من گفت بشین تو لگن

اگه خارش داری و بوی بد میده عفونته....به دکترت بگو نسبت ب نوع عفونتت بهت قرص بده

من عفونت دارم همراه با زیر دل هر کار مبکنم خوبه نمیشم