۴ پاسخ

بخاطر تغییر هورمون های بدنت دچار خارش شدی .بعداز زایمان خوب میشی محل خارش ها رو با خیار یا پوست خیار خنک نگه داره سعی کن خنکی جات مثل هندوانه وخیار هم تو این فصل گرم بیشتر مصرف کنی

یه چیزی بگم من از اوایل حاملگی ترش شدید سینه دارم یعنی آنقدر میخاره زخم میشه و داغ میشه یه جوری شده دخترم میگه حالم از سیمه هات یه هم میخوره😅

منم خارش داشتم افتضاح ترشح خیلی داشتم اونم چی بدبو.هرروز لباس زیر رو عوض میکردم یا لباس زیر نمپوشیدم کلافه شده بودم تحمل کن میگذره.بعد از زایمان خوب میشی

من گرفته بودم رو بچه اولم ..تنها چیزی که آرومم کرد حنا بود..میزاشتم روشون