سلام هفته سی و نهم هستم هیچ دردی ندارم

۶ پاسخ

منم همینطور هنوز هیچی دردم نگرفت پنجشنبه باید با آمپول فشار بیاد ک وحشت دارم

منم هیچ دردی ندارم یسانت فقط بازم 🥴

باید تحرک داشته باشی رابطه از پله ها بلا و پایین برو دردت شروع میشه

منم هفته۳۹و۴روزبودم زایمان کردم درد یدفعه میادسراغت وبازمیشی یانهایت باسوزن فشار زایمان میشی،اگه طبیعی دوستداری پله وپیاده روی برین

تخم به وکتان بجوشون ابشوکه بعد۵ ساعت غلیظشد بخورمیگن خوبه از۳۸ هفته بایدانجام بشه

همه‌کاری ک‌بگی‌کردم‌ همش الکی تا خودش نخواد بیاد نمیادش دست از هر کاری ک‌میکردم کشیدم ببینم این اقا کی دلش میخواد بیادش