۷ پاسخ

سشوار واسه بچه خوب نیست سیگنال داره صداشو از نت بگیر

دوساعت که شد خودت بیدارش کن شیر بده بهش از توی گوگل صدای سشوار دانلود کن گوشیت رو بزن رو حالت پرواز براش بذار

منم با سشوار میخوابونم ولی خودم هواسم هست اگه بیدار نشه تو خواب بهش شیر میدم

اپلیکیشن بیبی اسلیپ رو دانلود کنین اونجا انواع صداهای سفید هست
خوبه که بهش واکنش داده بعد ها میتونین با لالایی جایگزین کنین
و اصلا امکان نداره بچه جوری بخوابه که بیدار نشه

بچه های با صدای سشوار و جاروبرقی ارامش ییرن میخوابن‌ حتی ادم بزرگم با این صداها خوابش میبره ‌ ولی سشوار روشن نکن‌. اپ های زیادی هست که این صداهارو دارن . بهشون میگن وایت ساند white sound,

اره صدای سشوار یا جاروبرقی چون شبیه صدای داخل رحم مادره واسه بچه اشناس باهاش اروم میشه

تاحالا نشنیده بودم 😂بچه با صدای سشوار بخوابه چه جالب...ببینم حنای من با چی میخوابه😂