۳ پاسخ

عزیزم خودم نمیدونم ولی اینجا یکی رفت سونو داپلر ک خونرسانی ب بچه می رسه یا ن آخه از ۳۳ هفتگی دیگ بچه تو شکمش رشد نکرده بود و دکتر هم بهش ختن با رداری دادن الان هم رفته بیمارستان بستری و میخواد سزارین کنن چون دیگ ختم بارداریش بوده سونو داپلر هم میفرستن ک مطمعن شن خونرسانی ب بچه می رسه یا ن

داپلر سونوی با جزییات ببشتر دقیق تر برای خون رسانی جفت به جنین حرکات قلبش و اب دورش و....
اگ مثلا بچه تکون نخوره یا هر موردی ک نیاز باشه بررسی بیشتر بشه دکتر داپلر مینویسه

فک کنم واسه بررسی خونرسانی ب جنین و جفت و ایناس
من خودم اومدم انجام بدم ولی نمیدونم دقیق چیا رو بررسی میکنه
من الان 37 هفته و چهار روزم اومدم