۳ پاسخ

اگه تهوع نداری لبنیات و آجیل و گوشت کباب شده و تخم‌مرغ ابپز بخور چون کلسیم خیلی مهمه
میوه بخور به خاطر ویتامین c و حتما دکتر بهت ویتامین d هم داده دیگه اونو هرروز بخور سبزیجات و سالادم بخور به خاطر فیبری که داره باعث میشه گوارشت خوب کار کنه البته آب و مایعاتم خیلی مهمه حتما خوب آب بخور
کلا ویتامین d و c و کلسیم خیلی مهمه تو سه ماه اول
ضمن اینکه خیلی گرمی جات نخور ، سردی هم نخور سعی کن مواد غذایی بخوری که طبع متعادل دارن

به یا دمنوشش کاسنی خرما روزی یه دونه شیربادوم دستورشو از نت بگیر ، روی هفت تا بادوم درختی هفت تا مویز هفت تا انجیر خشک ....

اره کسی میدونه بگه خواهشن 🤔😊😉