۹ پاسخ

عزیزم یک سری دکترها با آزمایشگاه ها دستشون توی یک کاسه هست و واسشون مشتری میفرستن و پورسانت میگیرن
به منم گفتن بریسک سندرم و باید بری سلفری و ...
بقیه گفتن نرو ....
نرفتم و بچم سالمه

خانم عزیز من بارداری قبلیم گفت ریسک سندرم داری باید مجدد آزمایش بدی و ... از همون جا کلا دیگه غربالگری نرفتم آزمایش دخترم سالم دنیا اومد به خودم هم استرس ندادم
الان هم باردارم و از همین الان هیچ آزمایشی غربالگری رو انجام نمیدن چون می‌دونم فقط یه توطئه کشتار جمعی هست خواستی باور کن نخواستی نکن اونقدر گفتم خسته شدم اگر ثابقه ندارید در اقوام همه چرخنده چرند
شما برو یه آمار ببین میزان دنیا اومدن بچه های سندرم در ده سال گذشته که غربالگری نبود و الان که سقط میشن برا احتمال که غربالگری هست چندین برابر با هم متفاوته ولی متاسفانه شما مامانا همین زحمت رو به خودتون نمی‌دید و فقط از ترس نداشتن بچه ناقص دور از جون به فکر سقط میوفتید
و منتظر نظر دکتر
کی گفته دکتر خداست باور کن هیچ کدوم از این آزمایشات دقیق نیست فقط احتمال و مادری که میمیره از استرس 🤕

خواهشاً به حرف بد من بکندکلا قید هر آزمایشی رو بزن بگو خدا سپردم به خودت اگر بچه ات سالم نیومد بغلت این استرس سکه برات خدا لعنتشون کنه که این غربالگری ها رو راه انداختن

نگران نباش عزیزم بعید میدونم باشه

استرس نداشته باش
خود دکترم ب من گف بعضی ازمایشگاه ها نمیدونم پورسانت میگیرین و از اینجور چیزا معمولا ریسک سندروم و اینارو میزنن متوسط ک دوباره برن واسه ازمایش حالا نمیدون چقدر حرفش درست بود
نگران نباش چیزی نیست

عزیزم خدا خودش بعت نعمت خودشم صحیح سالم میدع بغلت اینم فقد ریسک و احتمال الان خیلی مادرا این ریسک داشت هفته بالاتر هیچی نبود فقد براشون استرس و نگرانی و ناراحتی مونده توکلت و امیدت ب خالق و پرودگارباشه عزیزم

توکل ب خدا رو یادت نره 🌹🌹

مال منم الان مثل شماست
بچه ی شما سالمه ؟؟ چی شد ؟؟

عکس آزمایش غربالگری تو بفرست ببینمش . استرس نگیر عزیزم. این دکترا بعضی وقتا بی دلیل شورشو درمیارن فقط بخاطر اینکه با آزمایشگاه یه باند شدن،
من آزمایش و سونوم هیچ مشکلی نداشت، بیخود منو فرستادن آمینوسنتز، پولشم قرض گرفتم حتی
جواب آمینو خوب بود، باز یه آزمایش دیگه توی جوابش نوشتن که بده. دیگه اعتماد نکردم با یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت اصلا نیاز نیست این آزمایش رو بدی چون دقت آمینو سنتز از اونم بیشتره.
کاملا مطمئن شدم که فقط بخاطر پول اینقد استرس رو به ماها میدن