۹ پاسخ

قنداق فق برای راحت خوابیدن بچس که دست و پاش نپره تو خواب،اونم نه مثل قدیما که با بند و طناب میبستن با پتو دور پیچ شبا بپیچش که راحت و عمیق بخوابه،مگرنه به پای بچه ارتباطی نداره

ببین قنداق به اون معنی قدیما ک محکم میبستن ک اصلا درست نیست ولی بچه دستها و پاهاش اروم ببندی حس امنیت تو رحم داره و حرکات ناگهانی وغیر ارادی دست و پاش باعث بیدار شدنش نمیشه

نه درست نیست منم اینکار نکردم

اگه خیلی تکون میخوره تو خواب وقتی خوابه گوشه های پتو بزن زیر تشکش همون کافیه البته این نظر منه

اره عزیزم قنداق کنی راحت تر میخوابه من پسرم تا قنداقش نکنم نمیخوابه

خیلی به این حرفا اهمیت نده الکی میگن
بچه طفلک خودش تو شکم جاش تنگه بیرون که میاد میبندنش...اونم تو این فصل که هوا خودش گرمه باعث زردی و گرمی زیاد میشه براشون
من که برای بچه اولم این کار نکردم برای دومی انجام نمیدم خداروشکر مشکلیم نداشتن

سلام قدیما همش اینکارو میکردن بچه آرومتر بود من سر بچه اولم مامانم همش اینکارو کرد

من پسرم و قنداق نکردم الانم پاهاش هیچ مشکلی نداره

مک روز ۵و ۶ روزگیش قنداقش کردم انقد گریه کرد اخر بازش کردم‌باید ازهمون تو بیمارستان قنداق کنی ک عادت کنه وگرنه هیچ وایس نمیشه ..