۱۳ پاسخ

عزیزم روی هرکسی یه چیزایی اثر میذاره. من همه چیز خوردم و امتحان کردم یبوستم خیلی شدید بود. تنها چیزی که جواب بود این‌بود که از شب قبل انجیر خیس میکردم حدودا شش هفت تا با اب داغ کتری یه لیوان پر. بعد صبح ناشتا اول انجیر و آبش رو‌میخوردم بعد از نیم ساعت چیزای دیگه. توی طول روز‌ آب فراوون میخوردم . سیزیجات حتما توی غذام‌بود. البته مقطعی بود و بعد از تموم شدن سه ماه اول بهتر شدم کم‌کم‌ . مثلا چون معدم اذیت بود آلو اصلا روی من جواب نمیداد که بدترم‌میکرد. یا مثلا سبزی خوردن یا .... به نظرم انجیر خیس خوزده و آب رو ناشتا امتحان کن

💫به گروه بارداری و اقدام و مادرانه خوش آمدید💫
اقدام ومراقبت های بارداری🤰ونگه داری و مراقبت فرزند
سلامت بارداری ،مادروکودک👩‍👦👩‍👧
اینجا قانون نداریم ✅
از تجربیات مفید یکدیگر استفاده کنید✅
بیاین تا دورهم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم
ایدی گروه
@bardari_eqdam

قبل و بعد دفع مقعدتو با روغن چرب کن که زخم نشیو راحت تر باشه

انجیر هندوانه آلو مایعات روغن زیتون بریز تو سالادت
سبزیجات زیاد بخور
زردالو طالبی اینچیزا خیلی خوبه

کاهو بخور فوریه

من زردآلو خشک خریدم، کم کم خیسش میکنم تو آب یه روز میمونه
بعد میخورم.
درجا خوب میشم

فقط برنج نخور عزیزانجیرشایددرمان باشه ولی برنج خوددرده

سیب زرد رو‌ آبشو بگیر تا سیاه نشده، تازه تازه بخور
خیلی خوبه

مایعات بخور
خرما
سبزی

مایعات زیاد بخور...

سلام کاهو زیاد بخور هرطور میتونی
الو خورشتی بخر خالی بخور یا خیس کن بخور یا تو ابگوشتات بریز بخور

انجیر خشک هم عالیه خیلیم مقویه
مایعات زیادبخور

مقعدتو چرب کن

انجیر سبزیجات میوه کیوی و کاهو بخور

سلام گلم انجیر خیس کن بخور واسه بچه هم اشکالی نداره