۶ پاسخ

عزیزم من کلا دردم نگرف دکتر برا ۴۰ هفته و پنج روزم وقت داد ولی گف حرکاتشو زیر نظر بگیر یکم احساس کردی کمتر شد برو سونو من ۴۰ هفته و دوروز حرکاتش کم شد رفتم سونو گف تنفسش مشکل داره رفتم با آمپول فشار زایمان کردم

من امروز 40هفته و1روزم هنوز خبری نیست

۳۹ هفتم الان جمعه میرم چهل دا بلید برم بیمارستان بگم ببینم چی میشه

همون آمپول فشار سخته دا برام آخه همش معاینه میکنن اصلا نمیگن باز شدم یا ن

چک‌میکنن مشکلی نباشه میای خونه ولی اگه هفتت پر شده باشه بستری میکنن با امپول فشار انشالله زایمان میکنی

باه همش باید بری چک کنن که خدایی نکرده پی پی نکنه