چجوری میشه خواب نوزاد تنظیم کرد؟

۶ پاسخ

من ی مدت هر شب ساعت ۸ میبردمش پیاده روی با کالسکه. خسته میشد میخابید یا میومد تو خونه میخابید. بعد از ساعت ۶ ۷ عصر هم سعی میکنم نذارم بخابه تا ساعت ۹ بخابه. دوش قبل خاب هم جوابه.فقط باید ی ۱ساعتی قبل خاب باشه تا خوب بدنش و موهاش خشک بشه سرما نخوره. البته کللن همه ی اینا زمانی جواب میده ک تکرار بشه با یکی دوروز اوکی نمیشه.

سلام. شبا ساعت ده اینا ببرش حموم که یه ساعت‌ بعدش بخابه. و اینکه موقع خواب که میشه چراغو خاموش کن حتما و به هیچ وجه روشن نکن تا صبح. فقط یه چراغ خواب کم نور روشن بذار. هروقتم بیدار میشه باهاش صحبت نکن که خوابش بپره. از غروبی هم نذار بخابه. من دراز کشیده شیر میدم به دخترم بعدش میخوره میخابه

بزار ۴ ۵ ماهش بشه بعد ولی باید روز ها زود بیدارش کنی شبا زود بخوابه

یه شب اخروقت مثلا ۱۲ببرش حموم ازفردا ببین چجوری تنظیم میشه منم دعاکن

بیدارش میکنم ی خورده بازی میکنه باز میخوابه🥴🥴نزارمم انقد گریه میکنه تا بخوابونی

روز بیدارش نگه داری که شب بخوابه