۴ پاسخ

اخ منم دو هفته پیش اونجوری بودم. یک قدم نمیتونستم راه برم اشکم در میامد حتی بلند میخواستم بشم شوهرم بلندم میکردازخودم بدم میامد مثل پیرزنایی که ناتوان هستن شده بودم بعدش فهمیدم چون خیییلی از پله بالاو پایین میشم اینجوری شدم دلمم نمیاد تو خونه بمونم ولی چند روز کلاا از پله بالا نرفتم خدارو شکر خوب شدم

عزیزم برامنم چن هفته پیش همین اتفاق افتاد خیلی وحشتناک بود.فقط استراحت وچربش کن باپماد دوش آب گرم

من تو چهارده هفتم کمرم میگیره همینجوری باید استراحت کنی تا خوب شه.من اگه پله بالا و پایین کنم میگیره یا زیاد راه برم

اگر کسی هست به یه کم روغن بگو ماساژ بدن خوب میشه من همین هفته ها ک بودم یهو یه سمت کمرم گرفت نمیتونستم تکون بخورم بعد شوهرم چری کرد و ماساژ داد و خابیدم وقتی بیدار شدم خوب شده بود