۸ پاسخ

من که خداروشکر با سلفری مطمن شدم وگر نه منم استرسی میشدم بشدت😂

من فقط برا نوزادی وگرنه هیچی نخریدم بعدا میتونم بخرم

جاریم یکی از اقوام نزدیکش بچه داشت سونو تا نه ماه گفت دختره کله سیسمونی رو دخترانه گرفتن ولی بدنیا اومد پسر بود اونا بودن یک اتاق وسایل دخترانه

حالا شما خوبه بهت گفتن باز استرس داری
دیروز تو‌سیسمونی فروشی یه خانمه ۸هفته اش بود ۸هفتهههههه هاااا
بعد اومده بود همه چیز پسرونه میخرید 😐گفت رژیم پسر گرفتم
آخه اصن هیچ اعتمادی به این رژیما نیست
من فکم به زمین چسبیده دیروز تاحالا
همه ب وسایلاشم گرفت هاتاا

والا من تواینستاگرام یه بلاگر دنبال میکنم عکس سونوهاش جشن تعیین جنسیت همه چی گرفت که بچش پسره حالا ۲روزه ب دنیا اومده بچه دختر بود منم والا ترسیدم گفتم تهش هرچی شد چکنم فرض کن تو سونو عکس اونجا پسرم بهت نشون بدن بشه دختر آدم دیگه نمیدونه ب چی اعتماد کنه

تحقیق کنید سونو گرافی رو برید جای معتبر ک کارش خوبه من ازش سوال کردم صدرصد پسره گفت بعله تو همون ۱۹ هفته عکس آلت تناسلیش واضح برام چاپ کرد گفت ببین اگه باورت نمیشه

به منم کفت یه در صد خطا داره امروز رفتم انومالی چیزای که میخوای اسپرت بگیزی بخر. اصلیا بزار تو هفت هشت ماهگیت

دقیقاً منم همینجوریم دوس دارم ی سونو دیگه برم ببینم چ خبره درست بوده یانه