۳ پاسخ

عزیزم من اینجوری میشم دکترم پیشنهاد روغن سیاه دانه رو داده...میخوای ازش سوال کن اگه اجازه داد بزن خیلی خوبه و تاثیر داره

سلام عزیزم منم همینجوریم هرچن روز یبار همینجوری میشم بعدش دوبارع خوبمیشم هیچیم نمیزنم بهترع ک تو بارداری چیزی نزنی

عزیزم میگن چون یکی از ترکیباتی که داره منتول هست تو بارداری مجاز نیست استفاده اش

اگه عفونت نداری چون این درد ها نشانه عفونت هست بدنت رو با روغن های گرم مثل سیاهدانه و زیتون و...چرب کن