۳ پاسخ

عزیزم عدد بتات چند بود ؟فقط حواست باشه باید مجدد همون آزمایشگاه بری بدی

من خارج از رحم داشتم خونریزی کم بود درد داشتم فک کردم پریودم تا روز ۵ دیدم دردم تموم نمیشه
رفتم سونو گفت کیسه ترکیده خونریزی داخلی کردی بستری شدم سزارینم کردن یکی از لوله هامو برداشتن خیلی بد بود من پسرم ۷ ماهش بود که اینجوری شدم به فاصله ۷ ماه دوبار شکممو پاره کردن بعداز ۲ ماه هنوز خوب نشدم خدا سر دشمنمم نیاره بتام روز دهم سیکلم ۱۵۰۰۰ بود

خونریزی
درد لکه بینی
تهوع و سردرد کلی حالته