۳ پاسخ

سلام احتمال زیادعفونت ادراری داری اول ازمایش کشت ادرار بده بعد دکتر دارو میده اما اگر مشکل قند نداری تا میتونی اب و اب هندونه بخور هرچی بیشتر بری دسشویی زودتر عفونتت کم میشه
سعی کن شورت نخی بپوشی با دامن ک زبادخیس نمونی با پارچه نخی خودتا پاک کنی

سلام تامیتونی آب وهندونه بخورک دم ب دیقه بری دسشویی ولباس زیرم نپوش وبادامن باش تاخوب شی

تند تند آب بخور تا زیاد بری ادرار.یه دکتر هم برو تا ازمایش عفونت بنویسه برات