۵ پاسخ

سلام عزیزم ، من ۲۹ هفته ام تازه دیروز دفع کردم سنگم و ۷ میلیمتر بود.. مایعات خیلی زیاد بخور راه برو

سلام برای سنگ کلیه دارو مسکن هم مصرف کردید میشه راهنمایی کنید منم شن کلیه دارم همراه با درد شدید دکتر برام استامینوفن ۵۰۰ ساده داده ضرر نداره

پوست هندونه رو آب بگیر بخور زود دفع میکنه

سلام گلم من اول بارداری تو ازمایش ادرارم شن دیده شد دکتر گفت مصرف روزانه اب ببر بالا روزی۱۰به بالا اب خوردم دوهفته بعد از دادم برطرف شده بود...اب زیادبخور هندونه وخربزه وطالبی اینا ابشون زیاده وعالی

منم دارم 🥺🥺بمنم بگيد خطريه؟