۱۱ پاسخ

احتمال داره دو قلو باشه

بله امکانش هست ..چون بچه بزرگ شده و بخاطر حرکتش و میزان آب کیسه امکان احتمال اشتباه هست

من شنیدم که بگن دختره بعد پسر بگن.. چون گاهی پسرا آلت تناسلیشون کوچولوعه تو سونو دیرتر میبینن.. ولی خب بستگی به مهارت دکتر سونو هم داره

چی بگم والا عجیب نیست اگه اشتباه گفته باشن

این مدت اینقدر چیزای عجیب غریب شنیدم که هرچی بگین من میگم امکانش هست
یکی سونو تا آخر میگه دختره بدنیا میاد شده پسر
یکی گفتن پسره بدنیا میاد میشه دختر یکی شش هفتا سونو گرفته نصفش پسره نصفش دختر

منم تاالان سه جای مختلف برای جنسیت از هفته ۱۷ رفتم همجا گفتن دختر

تو هفته ۲۳گفتن دختره حالا میگن پسره

نه

نه عزیزم شش ماه دیگ بچه کامله از ۱۶ هفته ب بعد دقیقه دیگ

تو ماه شش گفتن دختره الان گفتن پسره

نه.