۴ پاسخ

بله وقتی LHحتییی ۱ ذره از FSHبیشتر باشه نشون دهنده تنبلی تخمدان. حالا هر چقدر بالا تر باشه نسبتش شدید تر میشه.و یکی دیگ اشم ذخیره تخمدان ک معمولا برای تنبلا عددش بالاست و نباید بالا باشه ادم سالم باید۳تا ۵نهایتا باشه

ازمایشی ک ۲ساعت۳ساعت باید بیدار باشید دلیلش ازمایش پرولاکتین گلم

من رفتم ، نه عزیزم کی گفته اینجوریه ؟؟؟
یه آزمایش خون سادست ، نیازی هم به ناشتا بودن و این چیزا نداره، میری آزمایش میدی و تمام .
جوابش یکم طول میکشه ،
روز سوم قاعدگی برای سونو واژینال میگن برید شاید شما اونو منظورتونه

مرسی گلم از راهنماییتون شما الان بارداری بعد جاهای دولتی بیمارستانها انجام میدن