خواب نوزاد از کی مرتب میشه .شبها میخوابه؟

۷ پاسخ

دختر من افتضاح بود شبا تا صبح روزا تا شب گریه میکرد بعد از واکسن دوماهگی کم کم خوب میشن

بچه ب بچه فرق داره عزیزم ماله من مرتب بود فقط اگ جایش دردنکنه درد واکسن نکشه یاکشنه نباشه میخابه بعضیام شش ماه ب اون ور منظم میشه

پسرمن ازسه ماهگی ببعدشبامیخابع

النا از همون اول خوابش منظم

دختر من از اول شب میخابید.. فقط حدودا از یک تا دو ماهگی یکم دیر تر میخابید مثلا 1
بقیه وقتا قبل 12 خاب بود

از ۴ ماهگی به بعد

روشی که من رفتم این بود روزا با لامپ روشن میخوابوندم دیگه همش نیم ساعت میخوابید شبا ساعت یازده خاموشی میزنم یه لامپ خواب روشن میکنم اینجوری بچه فرق شبو روزو میفهمه