۱۱ پاسخ

من پسرم سه ماهش تازا دارم بش آب میدم.

من از روز اول اب دادم به نوزادم

از چهار. ولی دیر شروع کردم نمیدونستم آخه.

شیر مادر بدی من شنیدم اب نمیخواد منم نمیدم

نوزادتون اگه شیر خشک میخوره حتما حتما ۳۰ سی سی (بنا به گفته متخصص گوارش )اب بدید اما اگه شیر مادر میخوره نیازی نیست چون شیر مادر اب داره

من دکتر گفت بدم چون شیرخشکیه گفت بچه های شیر مادر میخورن نیاز ندارن

من آب میدم

من بعضی وقتا کم میدم بهش

از روز اول.

دخترمن با شیر خودم سیرنمیشه بهش شیر خشک هم میدم یعنی نیازه بهش آب بدم؟ گرمی هم خیلی داره

اگر تا حالا ندادید و فقط شیر خودتون رو میخوره نیاز به آب نداره
آب مورد نیازش رو از شیر دریافت میکنه
شیر مادر اولش بیشتر آبه و تشنگی رو برطرف میکنه و هرچی بیشتر مک بزنه چرب میشه و گرسنگی رو برطرف میکنه