۴ پاسخ

بله میشه هم آمپول هم قرص دکتر زنان بری برات تجویز میکنن ولی همه شون نه چون بارداری دوقلو ریسکش بالاس و اینکه خیلی خیلییی سخته من بچه های خواهرم دوقلوان

مهم ترین عامل وراثته

وای بااین سوالت یادخودم افتادم،من سربچه اولم میخواستم دوقلوبشه،بهم گفته بودن برگ سنجددم کن وبخور،منم داشتم میخوردم که فهمیدم باردارم ویک ماه ونیم بود ودوقلوهم نشد

برو زیر نظر دکتر