۴ پاسخ

من پسرم ۶ماهش بود باردار شدم وای ک چقدر حالم بد شد ولی ۴هفته بودم با قرص انداختمش ....خیلی بعد زایمان مراقب باش چون هنوز هورون ها داخل بدنت هست

میترسم..... تا چند هفته میشه سقط کرد؟!

منم پسرم 1سالش بود دوباره باردار شدم خواستم سقط کنم قرصم خوردم فکر کردم سقط شده بعد 4ماه شک کردم که سقط نشده رفتم سونو گفتم 5ماهشه الان دو تا پسر با تفاوت سنی 1سال

من ک دیگ غلط کنم بیارم