۹ پاسخ

عنبر نسا

برای خارش بیرون واژن پماد ان ان بزن برا داخلم که با اپلیکاتور پماد کلوتریمازول بزن،تا پنج شب خوب میشی....منم حامله که بودم خارش شدید گرفته بودم،خواهر شوهرم مامایه،اینو برام تجویز کرد....

سلام منم داشتم شدید سیر پوست کندم کوبیدم با اپلیکاتور بدم داخل واژن یعنی عالی شد.فوری سه روزه اوکی شدم

عزیزم من از شیاف ماریانا استفاده میکنم خیلی خوبه

من بیرونش داشتم یعنی خارش و سوزش بود بعد یه ورق قرص فلوکونازول ۱۵۰ خوردم یعنی هر سه روز یکی ،سریه هفته خوب شدم .اما شما بارداری بهتره دکتر بگه چی استفاده کنی .

عنبر نسا رو دود کن روش وایستا

برو دکتر پماد میده

باید بری دکتر پماد کلوتریمازول و دارو بده قرص مترونیدازول

رازیانه خوب هست داخل جوش شیرین بشینی