۸ پاسخ

من بعد پریودی اقدام کردم روز اول.... بازم پسر شد.... خدا باید بخواد

من از هرکی دختر داشته پرسیدم میگفتن به محض اینکه پاک شدن نزدیکی داشتن و دختر شده بود بچشون

https://chat.whatsapp.com/FFhDzWVCxjhGfGzT4B8WWn

این لینک گروه واتساپ مامانی اقدامی بیا گلم😘

اگ بخوایی پسر بشه چی خخخ

مامانا میگن سردی بخور .
سردی که رحمو سرد میکنه کلا شانس بارداری میاد پایین

همش حرفه بایدخدابخواد ولی چیزای سردی میگن دخترمیشه،ماست،خیار،ترشی،هندونه،مرغ و...

با اين شرايط اقتصادي چطور ميخواي يه بچه بياري
اگر شرايطش رو نداري الكي يه بچه نيازين كه پس فردا با هزار تا عقده بزرگ بشه

عزيزم باید تحت نظر دکتر باشین بهت رژیم دارویی و غذایی میده و بهتون میگه چه زمانی اقدام کنید
همین جوری که نیست 😐