۳ پاسخ

تا 37 ونیم نرماله بالاتر تب حساب میشه
تب سنج زیر بغل اگ گذاشتی هر عددی نشون داد باید با نیم جمع کنی تا دمای بدنش بدست بیاد
هر وقت تب کرد قطره ک دادی پاشویه کن
پارچه با اب ولرم خیس کن بچلونش ک ابش کامل کشیده شه حالت نم دار داشته باشه بذار رو پهلو و رونش پیاز قاچ کن بذار کف پاهاش
شنیدم یکم ابغوره یا کاسنی بزنی کف دست و پا خوبه... روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم
تب سنج گذاشتنم قانون داره نیم ساعت نباید پتو روش باشه یا بغل باشه! تا دمای بدنش ب دمای محیط برسه دستتم نباید رو دستیش که تب سنج گذاشتی باشه چون. حرارت بدنت وارد بدنش میشه و تب سنج دمای بدنشو بیشتر نشون میده

37.5 به بعد تبه
۳۸ به بالا خطریه

39 ب بالا شیاف بزن