۴ پاسخ

کسانی که در کودکی #کلم مصرف میکنندبه نسبت سایر افراداز استخوانهای محکمی برخوردارند !
کلم استخوان ساز است و باعث بلندی قد کودکان میشود.
به کودکانی که به شیر علاقه ندارند کلم بدهید چون منبع کلسیم است

زمان مناسب برای خوردن خوراکی ها

🔻موز
ناهار؛ تقویت سیستم ایمنی و مفید برای پوست
شام؛ تشکیل مخاط و اختلال در هضم
🔻سیب
صبحانه؛ کاهش قند خون و کلسترول
شام؛ دشواری در هضم و افزایش اسید معده
🔻پرتقال
عصرانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
صبحانه؛ سوزش و تورم معده
🔻سیب زمینی
صبحانه؛ کاهش کلسترول و افزایش مواد معدنی
شام؛ افزایش وزن
🔻شکلات تلخ
صبحانه؛ تولید آنتی اکسیدان، کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و جوان سازی
شام؛ افزایش وزن
🔻برنج
ناهار؛ افزایش متابولیسم
شام؛ افزایش وزن
🔻شیر
صبحانه؛ هضم سخت (در صورت فعالیت زیاد مشکلی ندارد)
شام؛ آرامش بدن و خواب راحت
🔻انجیر و زردآلو
صبحانه؛ افزایش متابولیسم و هضم غذا
شام؛ اختلال در هاضمه
🔻 مغزها
ناهار؛ کاهش ریسک فشار خون
شام؛ افزایش وزن
🔻گوجه فرنگی
صبحانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
شام؛ تورم معده

مفیدبود عزیزم🌹

«فرزند خود را بی‌پناه نکنید!».
وقتی به هر دلیلی خسته هستید و احساس می کنید که کودک حرف شما را درک نمی کند، حق دارید عصبانی شوید اما لزومی ندارد تمام احساس خشم و عصبانیت خود را به کودک منتقل کنید. مگر هنگامی که شما با بو و تست کردن متوجه فاسد شدن غذایی می شوید، آن را به کودک خود می دهید؟! کودک گنجایش تحمل تمام هیجان های منفی شما را ندارد، پس به جای استفاده از جملاتی مثل: “برو گریه کن، تموم شد بیا” که نه تنها کودک را تشویق به گریه کردن می کند، بلکه احساس بی پناهی به او خواهد داد، از این جمله استفاده کنید: «وقتی گریه می کنی من متوجه خواسته ات نمیشم، تلاش کن تا آروم بشی، من هم کمکت می کنم❤️