۷ پاسخ

اگه کلا حس نمیکنی پاشو برو اورژانس بیمارستان سریعا ازت نوار قلب جنین میگیرن و ضربه هاشو ثبت میکنن. کم شده باشه سریعا بدنیا باید بیاد
اگه حس میکنی و کمه هم خطرناکه ولی از قدرت مند حس میکنی و کمه این موردی نداره

منم کم شده بود رفتم nst دادم برو nst بده خیالت راحت شه

سه روز زیاده اگه تکوناش خیلی محدود شده برو بهداشت صدا قلبشم بشنوی

برو بهداست حتما جدی بگیر خواهر درسته جاشون تنگ شده حرکاتشون کند شده ولی جدی بگیر ماه اخری ها

اول باید چیز شیرین بخوری حدود ۲۰ دقیقه دراز بکشی باید ۳ الی ۴ حرکت خوب داشته باشه که خودت هم راضی باشی باز اگه حرکات خوب نبود فرض رو بر این بزار که بچه خوابه ۱ ساعت صبر کن دوباره همین کار رو تکرار کن اگه اگی نبود باید بری زایشگاه و چکاب بشی

خوب برو بهداشت ۳روز زیاده

نگران نباش هرچی ماهت میره بالاتر جا برای تکون خوردنش کمتره گاهی تکون میخورن اما با قدرت تر