۲ پاسخ

چه جالب👍👍👍👍👍

زیبایی اندام

👈ویتامین E و وازلین برای لاغری شکم و ران😳

🔹️وازلین برای از بین بردن چربی های شکم و ران بسیار موثر است. مواد لازم برای تهیه این ماسک چربی سوز شامل:

◽وازلین
◽ویکس
◽کپسول ویتامین e

➕برای تهیه این مخلوط نصف قاشق غذاخوری وازلین را در یک ظرف بریزید و مقداری ویکس به آن اضافه کنید. سپس یک کپسول ویتامین E را باز کرده و آن را به مواد خود اضافه کنید.مواد را حدود 15 دقیقه هم بزنید تا به کلی مخلوط شود. اکنون مخلوط شما اماده است.
این مخلوط را روزانه روی شکم و ران خود بزنید و با یک پارچه نخی آن را بپوشانید، این کار را سه تا چهار بار در هفته انجام دهید تا به نتیجه دلخواه خود برسید.
علاوه بر این کار می بایست حدود 15 تا 20 دقیقه پیاده روی کنید و قبل از صرف صبحانه یک لیوان اب ولرم بنوشید