۳ پاسخ

سلام
من دکتر بهم گفت یا الکل بزن یا پماد چشم و روزی یکبار بچرخونش و اگر مشکلی نبود تا یکماه گوشواره داخل گوشش باشه بعد طلا بنداز
من هر روز اول پد الکلی میزدم که ضدعفونی بشه یه وقت دستم کثیف باشه، بعد پماد می زدم و میچرخوندم، خداروشکر مشکلی پیش نیومد دیگه بعد ۳ هفته دیدم داره پشت گوشش دونه های قرمز میزنه، عوض کردم طلا انداختم
طلا رو هم یکی از دوستام گفت چند روز بذار داخل گوشت قرمز بعد بشور استفاده کن که اگر ناخالصی قاطیش هست و قراره اتفاقی بیفته داخل گوشت بیفته

منم ۵ روز پیش سوراخ کردم
گفت روزی دو بار با پنبه والکل گوششو تمیز کنم از روز دومم روزی سه بار گوشواره را هر دو جهت بچرخونم ولی پماد گفت نزنم اصلا

عزیزم پماد تتراسایکلین بزن تا چند روز و گوشواره رو بچرخون تو گوشش که خدایی نکرده عفونت نکنه