۴ پاسخ

زیر ۱۰ روز هم حلقش افتاد اصلا هم درد نکشید فقط جیش اول یه ذره گریه کرد همین

سلام عزیزم من پسرم و ۴۶ روزگی بردم پیش دکتر محمود مقیمی تو سعادت آباد
کلی تحقیق کردم گفتن رسولی و مقیمی از همه بهتر هستن
درسته هزینش از جاهای دیگه بالاتره و سرشونم خیلی شلوغه ولی فوق العاده بود فوق العاده هم از نظر کاری هم رفتاری
به روش حلقه هم انجام دادم
البته بازم هرطور خودتون صلاح میدونید

والا من سنتی ختنه کردم بهتره خیلی راحت بود ۳ردزه ۳تا بخیه ریز داشت افتاد ولی حلقه ای اولا ادم میترسه دست ببره کالاتدولا بزنه میگی وای یدفه نیفته بعدم تقریبا۱۲ردز طول میکشه در بیاد....حالا هر کسی نظری داره ولی من سنتی رو ترجیح میدم....

روش حلقه ای بهتر ه