۹ پاسخ

بی حسی از کمر خوبه و بی هوشی منسوخ شده دیگه

بی حسی دکترش خیلی باید خبره باشه ک بعدا کمر درد نگیری وکلا مشکل ایجادنشه برات، بیهوشی هم میگن مرگ مصنوعی و کلا بعد عمل این دارو توی بدن هست تاشیش ماه تا یک سال وبرای همین میگن زیاد خوب نیس

من جاریم و بی حس کردن انقدرررر اذیت شد از سردرد و کمر درد و تب کرد خیلی حالش بد شد خیلیییییی من که بیهوش میگم کامل درسته بعدش درد دارم ولی تحمل اینکه بشنوم دارن شکممو پاره میکنن ندارم 🥴🥴🥴🥴

بی‌حسی خوبه

من دوتا سزارین داشتم هردوشم بی حس شدم رو اولی خیلی خوب بودم الان ۱۵ روز از دومی گذشته هفته اول یکم سردردداشتم و تا۱۰ ساعت اول باید خیلی رعایت کنید اصلا سرتونو بلند نکنید

دیگه کمتر کسی هست که بیهوشی بگیره برای زایمان
خوشبختانه علم پزشکی خیلی پیشرفت داشته و من بابت بی حسی نگرانی ندارم
و اینکه انتخاب خودم بی حسی هست

بیهوشی عوارض بیشتری نسبت به بی حسی داره
برای همینم الان برای اکثریت بی حسی استفاده میکنن

فرقی نداره من کلی اتاق عمل رفتم هم بیهوشی و تجربه کردم هم بی حسی ،تو بیحسی چون هوشیاری فقط کلافه میشی همین ،من خودم بیهوشی و ترجیح میدم

من خودم ب شخصه بیهوشی دوست دارم ب نظرم عوارض کمی داره
فق بچن رو ثانیه اول نمیبینی اونم اهمیت نداره حالا