۸ پاسخ

ارع عزیزم اگر تا ۱۳هفتع احساسش کردی لگد زد دخترع و اگع ۱۶هفتع بع بالا تکون خورد پسرع و اگر هوس چیزای شیرین میکنی دخترع اگع چیزای ترش و شور و خنک پسرع و دختر سمت چپع پسر سمت راستع

سلام دوستان تغذیه درست و اینک میگن چی بخورید ک بچتون خوشکل و بور در بیاد باید چی بخوریم و از چن ماه رو جنین تاثیر میزاره

گلم ربطی به حرکت جنین و ویار یا کدوم سمت جنین هستش اصلا ربطی نداره اینا همه خرافات هستش تا سونو بری ببینی چیه

عزیزم شما ک الان تکون های بچه رو نمیفهمی هنوز خیلی کوچیکه به ویارو اینام نیس اصلا من سرپسرم چیزای شور و ترش دوسداشتم الانم دوس دارم و بچه ام دختره ب این چیزا نیس ۳ یا۴ هفته صبر کنی معلوم میشه

من به شخصه تا 3ماه اول چیزای خرش دوس داشتم الان 3ماهه فقط عاشق شیرینیجات شدم
بچه ام همش جابه جا میشه تو سونو اول راست بود الان اومده چپ

خیرررررر اصلا ربطی نداره

سمت راستم هست اصلا به اینا ربطی نداره

من بچم دختره الانم که نوزده هفتمه تکوناشا نفهمیدم