نوک سینه چی بزنیم زخم نشه؟ بعداز شیردهی

۱۰ پاسخ

سلام عزیزم بهترین چیز همون چند قطره از شیرتا بمالی روش خوبه نذاری نوک سینت خشک بمونه و اینکه کل هاله رو بذاری دهان نوزاد بعضی مادرها فقط نوک سینه رو توی دهن نوزاد قرار میدن که باعث زخم سینه میشه

عزیزم از پماد شقاق سینه هیدرودرم استفاده کن عالیه

اخر بار ک بچه شیرشو خورد ی ذره سینتو فشار بده ی ذره شیر بیاد از شیر خودتم بمالی رو سینت خوبه

زخم سینه شما خوب شد برای منم زخم شده و وقتی میکنه تو دهنش آه از دلم کنده میشه در حالت عادی درد نداره
شما هم اینجور بودید و چجوری خوب شد؟

از توهمون بیمارستان کرم شقاق سینه بزن مزتب هر چنددقیقه
تا ۱۰ ۱۵ روز اولم بزن
من توبیمارستان یکم حس کردم داره میسوزه نوک سینم،به همسرم گفتم خرید برام
زخم شد،اما خیلی کم
زودم خوب شد

اگ درست سرسینه ب دهن بچه بره اصلا زخم نمیشه مال من نشد

من زخم شد خیلی میسوخت روزی
چند تا قطره از شیر خودم میریختم تا خوبش کرد

نه پماد نه شیر هیچی تاثیر نداره من امتحان کردم خودش ترمیم میشه

من هرچی زدم خوب نشد خودش روزبه روزبهترمیشه

روغن بادام شیرین خیلی عالیه