۷ پاسخ

روغن بادام بزن همیشه چرب باشه پوستت تا ترک برنداره . البته بستگی به جنس پوستت هم داره

سلام.وقتی شکمتون میخاره اصلاباناخن دستتون شکمتون رونخارونیدباکف دست سعی کنیدخارشش روبرطرف کنین ......واین ک داروخونه کرم داره بگیریداستفاده کنید

از همون اول شروع کن هر شب شکم و پهلو و کمرتو با روغن زیتون یا بادام تلخ ماساژ بده

عزیزم من دکترم بهم یه کرم داد اسمش کرک کلار هست پکیجشم گرده گفت اینو بزن دیگه حالا دارم میزنم نمیدونم چقد تاثیر داره

هر کسی یه جوریه من روغن بادام شیرین از ماه ۳ دارم‌میزنم ایشالا که نشه ولی ژنتیک‌هم‌هست

سلام پماد آد خوبه

روغن ارگان اصل مراکش هم خیلی خوبه