۵ پاسخ

تو پیج اینستاگرام زایشگاه مریم کرج کامل سوالات مربوط به این نوع بی حسی رو جواب دادن،
تو تاپیک های خودم هست پیجش
بنظرم بخونیشون خیلی از سوالاتو بهتر و دقیق تر جواب میگیری

میگن روش زایمان رو، کند میکنه

چهار سانت دهانه رحمت باز بشه بهت امپول اپیدورال میزنه بعد دیگه درد رو نمیفهمی ولی بچه که می خواد به دنیا بیاد درد رو میفهمی فقط آخرش درد داری

اپیدورال چیه؟؟ میشه توضیح بدین

من خیلی تحقیق کردم خیلیا بعدش کمردرد بدی میگیرن و روند زایمانم یکم ممکنه طولانی بشه درکل بهتره استفاده نشه.. اگه بتونی ماما همراه بگیری با ماساژ و روشهای طبیعی دردتو کنترل کنه خیلی بهتره