۲ پاسخ

🍏برای درمان ریفلاکس معده چای سبز بخورید

برای بیشتر اثر کردن این نوشیدنی بهتر است آن را به همراه لیمو یا عسل یا شیربادام یا با عصار آلوئه ورا بنوشید

به کودکان شیر پرچرب بدهید !🥛

▫️نتایج بررسی‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد کودکانی که شیر کامل (پرچرب) را مصرف می‌کنند به میزان کمتری درخطر بروز مشکلاتی مانند اضافه‌ وزن و چاقی قرار دارند. این موضوع با باورهای عامیانه کاملاً در تضاد است

+ پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند کودکانی که در رژیم غذایی خود از شیر پرچرب و یا به‌اصطلاح از شیر کامل استفاده می‌کنند، در مقایسه با کودکانی که شیر کم‌چرب مصرف می‌کنند به میزان چهل درصد کمتر دچار چاقی می شود